Kino4ua.com
R

Метеоритна злива

Рік:
Ор. назва:
Meteor Storm
Країна:
США
Режисер:
Тібор Такач
Тривалість:
01:30:46
Переклад:
Українська мова Індиго | Багатоголосий закадровий
Метеоритна злива – черговий фантастичний екшн, у якому Земля знову опиняється у серйозній небезпеці через астероїд, який летить прямо на неї. Людство розуміє, що ситуація складна, тому діяти потрібно швидко, щоб попередити трагедію. Але в процесі польоту космічне тіло змінює траєкторію руху. Тепер воно може спричинити метеоритну зливу, яка так само нічого хорошого планеті і людям не принесе. На щастя, шанс врятуватись існує, бо за тим, що відбувається, спостерігав талановитий учений Мішель Янг. Він астроном і дуже розумна людина, яка стає єдиною надією для жителів Сан-Франциско, де відбуваються події стрічки. Можливо, йому вдасться врятувати місто від руйнування, та й не тільки його. І якщо він дійсно це зробить, то людство буде врятовано, а якщо ні… Але про найгірше краще не думати, поки є надія на кращий варіант розвитку подій. ©Kino4ua Метеоритна злива 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?