Kino4ua.com
R

Поміж

Рік:
Ор. назва:
Twixt
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Тривалість:
01:24:39
Переклад:
Українська мова AAA-sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Поміж – детективний жахастик від легендарного Френсіса Форда Копполи. У центрі сюжету знаходиться письменник Голл Балтімор, який спеціалізується на написанні детективних творів. Переживаючи творчу кризу, чоловік вирішує пожити у маленькому провінційному місті, де сподівається віднайти натхнення для чергової книги. Так він опиняється у доволі похмурому місці, де сталось убивство дівчини. Це гучна історія, яка викликає у героя зацікавленість і дає ідеї для творчості. Але події, які починають відбуватись далі, не надто його радують, оскільки реальність і фантазії, які живуть у його голові, починають переплітатись. Голл потрапляє у полон сновидінь, галюцинацій і різних думок. Йому доведеться зустрітись з привидами мертвих дівчат і навіть з самим Едгаром Алланом По, який буде його провідником у цьому химерному світі… ©Kino4ua Поміж 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?