Kino4ua.com
R

Фріда

Рік:
Ор. назва:
Frida
Країна:
Мексика, США, Канада
Режисер:
Джулі Теймор
Тривалість:
01:58:17
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Фріда Кало – мексиканська художниця, у якої було насичене, цікаве, але важке життя. Вона встигла створити чимало робіт у модерністському стилі, якими тепер захоплюється весь світ. А в ті роки, коли вона жила і творила, Фріда навіть стала культовою особистістю. Її мужністю захоплювались люди тоді і продовжують це робити сьогодні, адже не кожному вдається витримати стільки ударів долі. Талановита жінка з самого дитинства знала, що таке біль. Поліомієліт, яким вона перехворіла у ранньому віці, зробив її кульгавою, а пізніше вона потрапила в аварію, в якій отримала травми хребта і стегна. Фізичний біль, який вона відчувала постійно, загострив і її відчуття, і їй потрібно було кудись виливати переживання. Так Фріда почала малювати. Про її талант світ дізнався, коли вона наважилась показати свої роботи Дієго Рівері, з яким потім пережила бурхливий роман… ©Kino4ua Фріда 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?