Kino4ua.com
R

Фріда. Слава життю

Рік:
Ор. назва:
Frida - Viva la vida
Країна:
Італія
Режисер:
Джованні Тройло
Тривалість:
01:30:24
Переклад:
Українська мова Культура | Багатоголосий закадровий
Фріда. Слава життю – документальна стрічка, яка розповідає про долю відомої художниці, чия творчість і досі викликає неоднозначну реакцію у людей. Та як би там не було, але Фріда стала символом справжньої жіночої сили, нею захоплюються, і для цього дійсно є підстави. З дитинства страждаючи від болю, вона змогла прожити насичене, цікаве, неординарне життя, хоча лікарі давали дуже песимістичні прогнози. Навіть після травми хребта Фріда знову стала на ноги і перетворилась зі звичайної людини на видатну художницю, якою захоплюється світ. Хоча творчість для неї спочатку була лише способом виразити свій біль – фізичний і душевний. А потім стало зрозуміло, що у неї є талант. В проміжках між створенням картин Фріда переживала бурхливі романи, але не лише з чоловіками. Інші жінки теж викликали у неї непідробні і глибокі почуття. ©Kino4ua Фріда. Слава життю 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?