Kino4ua.com
PG

Космічний джем

Рік:
Ор. назва:
Space Jam
Країна:
США
Режисер:
Джо Пітка
Тривалість:
01:27:48
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Космічний джем – сімейна комедія, у якій поєднується анімація і ігрове кіно. У 1996-му році, коли стрічка вийшла на екрани, це було в новинку для глядачів. Одним з центральних персонажів став Майкл Джордан, який з баскетболу перейшов у бейсбол. А в цей час у мультяшному світі відбуваються незвичні події. Багза Банні і його друзів викрадають жуки-прибульці, які слухають накази власника парку розваг, який хоче відродити свій бізнес. Оскільки кролик дуже хитрий і може знайти спільну мову з кожним, він умовляє прибульців зіграти у баскетбол, щоб переможець потім вже вирішував долю полонених. Кролик думав, що обіграти маленьких істот буде легко, але ж він не знав, що вони здатні забирати чужі таланти. Вони взяли собі здібності кращих гравців НБА і стали гігантами з м’ячами у руках. Тепер мультяшки можуть сподіватись лише на допомогу Джордана, залишилось його вмовити стати гравцем їх команди… ©Kino4ua Космічний джем 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?