Kino4ua.com
HD 720p
PG

Луні Тюнз: Знову у дії

Рік:
Ор. назва:
Looney Tunes: Back in Action
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Джо Данте
Тривалість:
01:33:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Луні Тюнз: Знову у дії – історія про те, як мультиплікаційні персонажі потрапляють у реальний світ, де живуть не намальовані, а живі люди. Багз Банні і Даффі Дак – герої, яких полюбили діти і дорослі, і які постійно потрапляють у якісь пригоди. От і тепер на них чекає чимало неймовірних подій, оскільки вони повинні відшукати серед людей одну важливу особу, а також дорогоцінний камінь, який зник за дивних обставин. А почнуться події у Лас-Вегасі, де на кожному кроці казино, а гроші просто течуть рікою. Тут великі можливості відкриваються не лише людям, а й анімаційним героям. Звісно, тут вони зіткнуться з численними спокусами, які будуть збивати з обраного шляху, але персонажі пам’ятають про своє головне завдання і відступати від мети не збираються. А от курйозних ситуацій буде багато – як з мультяшними героями, так і з людьми. ©Kino4ua Луні Тюнз: Знову у дії 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?