Kino4ua.com
480p
G

Проект: Альф

Рік:
Ор. назва:
Project: ALF
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Дік Лоурі
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Проект: Альф – комедійна стрічка для сімейного перегляду, у якій глядачі знову зустрінуться з улюбленим персонажем дитинства. У руки до військових потрапила дивна істота – волохата, помаранчева, з незвичними пристрастями. Наприклад, цей прибулець дуже любить котів…їсти на десерт. А ще йому подобається спати на атласній білизні, робити педикюр і грати в азартні ігри. Військові спостерігають за розвитком «об’єкта», а в процесі постійно програють йому у покер. Поступово прибулець захоплює владу на військовій базі, а людям це не подобається. Коли вони починають відчувати справжню небезпеку, то вирішують від істоти позбавитись. Але це не так просто зробити. Альф не здається без бою, особливо, якщо навколо ще стільки смачненьких котиків, якими він може поласувати. Тікайте, пухнастики, Альф вже йде! Найцікавіше тільки починається! ©Kino4ua Проект: Альф 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?