Kino4ua.com
HD 720p
PG

Флінстоуни 2: Флінстоуни у Рок-Вегасі

Рік:
Ор. назва:
The Flintstones in Viva Rock Vegas
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:30:15
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Флінстоуни у Рок-Вегасі – розповідь про нові пригоди печерних людей, які мало чим відрізняються від сучасних жителів планети. З Флінстоунами і їх друзями постійно відбуваються якісь події, вони не вміють жити спокійно, от і цього разу їх чекає щось цікавеньке. А почнеться усе з того, що на Землю прилетить інопланетянин, якого прислали спеціально, щоб він дізнався, що у людей відбувається, як вони між собою спілкуються, як виникає кохання, чому одружуються… Опинившись на місці, прибулець познайомився з родиною Флінстоунів, а також з Барні. Головні герої, зрозумівши, хто перед ними, вирішили показати гостю з іншої планети все найкраще, що є на Землі. Наприклад, розваги у Рок-Вегасі і чарівних дівчат, яких там можна зустріти. Чоловіки навіть забувають на деякий час, що вони одружені – так багато навколо всіляких спокус… ©Kino4ua Флінстоуни 2: Флінстоуни у Рок-Вегасі 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?