Kino4ua.com
R

Бруклінські копи

Рік:
Ор. назва:
Brooklyn's Finest
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:12:19
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Бруклінські копи – це Едді, Танго і Сел. Вони давно працюють у поліції, і зовсім скоро один з них вийде на пенсію. Мова йде про Едді, якого геть не радує перспектива стати стариганем, який не знає, чим себе зайняти. Чоловіка роздирають внутрішні протиріччя, а розраду він чомусь шукає у пляшці і в обіймах повії, яка значно за нього молодша. Поки Сел веде боротьбу з наркоторгівлею, його дружина готується до народження дитини. От тільки умови життя для родини, яка розростається, не найкращі – занадто маленький будинок, а на більший немає грошей. У Танго шлюб розпався через особливості роботи, яких не витримала дружина, тому він залишився сам. Ці троє копів ніколи не перетинались, але одна ніч все змінила. Життя звело героїв коли у Брукліні почалось щось страшне. Це було справжнє пекло для правоохоронців, злочинців і звичайних людей… ©Kino4ua Бруклінські копи 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?