Kino4ua.com
PG

Скубі-Ду

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Раджа Госнелл
Тривалість:
01:29:30
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Скубі-Ду – це пес, який вміє розмовляти. Звісно, у такого звіра повинні бути друзі серед людей, бо як же з дивовижною твариною не потоваришувати. Господар песика є його найкращим другом, і вони все роблять разом. Є організація «Таємниця», яка займається розслідуваннями різних таємничих, містичних, дивних, заплутаних злочинів. Її учасники встигли розкрити чимало справ, але несподівано їх команда розпалась. А все через те, що між ними зіпсувались стосунки. Просто Фред став пихатим, Велма образилась, Дафна втомилась, а Шеггі, який намагався їх примирити, так і не зміг цього зробити. Якийсь час герої не співпрацювали, але потім обставини змусили їх знову зібратись. А якщо сказати точніше, то це зробив власник розважального парку для молоді, чий бізнес почав занепадати через дивні зміни у молодих людях, які приходять відпочивати… ©Kino4ua Скубі-Ду 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?