Kino4ua.com
PG

Скубі-Ду! Прокляття озерного монстра

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:25:40
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Скубі-Ду! Прокляття озерного монстра – історія про те, як відомі вже персонажі будуть рятувати містечко Ері Пойнт від чудовиська, яке мешкає у місцевій водоймі. Після завершення навчального року герої вирішують відпочити у мальовничому місці, а заразом і попрацювати там, щоб підзаробити грошенят і розрахуватись з боргом за зруйнований сарай. Але у той момент, коли вони їдуть у місто, молоді люди зустрічають незнайому літню жіночку, яка починає їх відмовляти від реалізації їх задуму. Вона розповідає про озерного монстра, який періодично з’являється і лякає людей. І хоч герої спочатку не повірили її розповідям, пізніше вони самі переконались у їх правдивості. Та найголовніше, що хлопці і дівчата його не бояться, бо мають великий досвід боротьби з різноманітними монстрами і іншими істотами. Якщо то взагалі реальне чудовисько, а не людина, захована за маскою… ©Kino4ua Скубі-Ду! Прокляття озерного монстра 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?