Kino4ua.com
PG-13

Останній найманець

Рік:
Ор. назва:
Le dernier mercenaire
Країна:
Франція
Режисер:
Давід Шарон
Тривалість:
01:50:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Останній найманець – бойовик з елементами комедії, у якому можна побачити легендарного і все ще бадьорого Жан-Клода Ван Дамма, який не припиняє вправно махати руками і ногами, захищаючи себе і інших. Цього разу він виступає у ролі колишнього спецагента, який вже пішов зі служби і навіть встиг пожити трохи спокійно і без особливих пригод. Але раптово ситуація змінилась, оскільки в біду потрапив його син. Хлопця звинуватили у незаконній торгівлі зброєю і наркотиками, але ж насправді він до цих справ не причетний, його просто підставили. Коли головний герой про це дізнався, він зрозумів, що без його допомоги тут не обійтись. Значить, доведеться йому згадати свої бойові і професійні навички, щоб відшукати справжніх злочинців і очистити чесне ім’я свого сина. Завдання непросте, але й він труднощів вже давно не лякається… ©Kino4ua Останній найманець 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?