Kino4ua.com
R

#ящетут

Рік:
Ор. назва:
#jesuislà
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Ерік Лартіго
Тривалість:
01:43:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
#ящетут – романтична комедія, у центрі сюжету якої знаходиться дорослий чоловік Стефан, чиє волосся вже вкрила сивина. Але душею він ще молодий, продовжує працювати шеф-кухарем у популярному закладі міста і жити активно. І якщо у професійному плані у нього все складається вдало, то про особисте життя так не скажеш. З дружиною герой розлучився, діти вже виросли і розійшлись своїми шляхами, а він їх бачить дуже рідко. Хоч Стефан і працює дуже багато, але кохання йому все одно хочеться, тому він навіть наважується зареєструватись у соціальній мережі. Через деякий час після того герой знайомиться з кореянкою Су. Мешкає вона у Сеулі, і чоловік їде до неї для особистої зустрічі, коли розуміє, що віртуального спілкування йому вже замало. Але, коли він прибуває у геть чуже місто, обраниця його не зустрічає, а от журналісти на Стефана чомусь звертають особливу увагу… ©Kino4ua #ящетут 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?