Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Живу / Віво / Дивовижна подорож Віво

Рік:
Ор. назва:
Vivo
Країна:
Канада, США
Категорія:
Режисер:
Кірк ДеМікко, Брендон Джеффордс
Тривалість:
01:35:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Віво – анімаційна стрічка, яка призначена для сімейного перегляду, а розповість вона про дивовижні, неймовірні, захопливі пригоди маленького мавпенятка. Тваринка дуже весела, грайлива, винахідлива і смілива, бо інакше як пояснити її рішення відправитись у далеку подорож заради виконання однієї пісні?! Мавпеня жило собі спокійно у Гавані на Кубі, а потім вирішило помандрувати незвіданими шляхами до Маямі, що у Флориді. А все через свого власника Андреса, який написав пісню для коханої дівчини Марти. Віво хоче виконати це творіння, але спершу доведеться подолати велику відстань. Звісно, під час подорож мавпочка побачить чимало нового, заведе цікаві знайомства, переживе неймовірні пригоди, отримає важливий досвід. Це буде насичена і незабутня подорож, та чи прозвучить все ж та любовна композиція у виконанні Віво? ©Kino4ua Живу / Віво / Дивовижна подорож Віво 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?