Kino4ua.com
PG-13

Гобіт

Рік:
Ор. назва:
The Hobbit
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Джулз Басс, Артур Ранкін мл.
Тривалість:
01:17:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Гобіт – музична анімаційна стрічка, створена на основі однойменної повісті Толкіна. Події відбуваються у країни Шир, де розташоване селище Хобітан. Там мешкають Більбо Беггінс – гобіт, і Гендальф – чарівник. Одного разу сивочолий чоловік приходить у будиночок Більбо, щоб розповісти йому про важливу місію, яка лягає саме на його плечі. Виявляється, маленький гобіт повинен здійснити подорож, від якої залежатиме доля Середземномор’я. Беггінс має відшукати скарби, які викрав і заховав злий дракон Смауг. Але мандрувати Більбо буде не сам, а в компанії інших гномів, у яких, щоправда, власні мотиви. Разом герої направляються до Одинокої Гори, домівки Смауга, але потрапити всередину буде непросто. Потрібно ще відшукати вхід, а потім скарби, за якими маленькі сміливці прибули. Щоб їх забрати, доведеться пережити чимало пригод. ©Kino4ua Гобіт 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?