Kino4ua.com
NC-17

Повтор цілителя (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Асаока Такуя
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Вам коли-небудь доводилося бути маріонеткою в чужих руках? Вас хтось використовував, як засіб для досягнення своїх цілей - корисливих або безкорисливих? Вам було гірко від усвідомлення того, що вами просто скористалися? У такі моменти вам хотілося кинути все? Будь хто зробив би так само. Але тільки не Кеяру. Цей молодий чоловік відрізнявся дивною завзятістю і вірою в краще. Протягом багатьох років юний Кеяру був сліпим знаряддям в руках своїх же побратимів-магів. Він був свято переконаний, що в бою перемогти без соратників неможливо.

І ось, йому відкрилася гірка істина: він - ніхто, і звати його - ніяк. Але, коли юнак зрозумів це - було вже пізно і протилежна дорога для повернення - зачинилися як гігантський капкан. Він втратив все: друзів, соратників, дах над головою ... В якийсь момент Кеяру усвідомив щось, що лежить за межами магії. Вперше юнак ясно зрозумів, що Маги-Цілителі - наймогутніші і непереможні воїни. Тоді Кеяру, за допомогою здобутого їм Філософського каменю, повернувся на 4 роки тому з наміром все виправити і прожити інше життя, несхожим на ту, яка була у нього до його падіння в безодню. ©Kino4ua Повтор цілителя (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?