Kino4ua.com
R

Ромео повинен померти

Рік:
Ор. назва:
Romeo must die
Країна:
США
Режисер:
Анджей Бартковяк
Тривалість:
01:55:03
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Оповідання починається з того, як По Сінг чекає невідомо кого в афроамериканському клубі, коли Кай і його азіатські поплічники вриваються туди і принижують власника клубу і його бійців. Після короткої сутички, вони, все ж, залишають заклад, але на наступний день, Ро був знайдений убитим. Побоюючись відплати, лідер банди організовує безпечне місце обом своїм дітям. Починається криваве протистояння, яке закінчиться невідомим результатом … Тим часом, брат Хан Сінг, колишній поліцейський, дізнається про вбивство перебуваючи у в'язниці Гонконгу, де він відбуває термін. Після провокування бійки в їдальні, він здійснює втечу з в'язниці, прийнявши вид охоронця. Зрештою, Хан добирається до рідного Окленду, де дізнається, що війна між бандами прийняла занадто серйозний розмах, в якому страждають і винні, і ні. ©Kino4ua Ромео повинен померти 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?