Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Багряні ріки (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Les rivieres pourpres
Країна:
Франція, Бельгія, Німеччина
Режисер:
Жан-Крістоф Ґранже
Тривалість:
00:48:00
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Багатоголосий закадровий
Перший сезон гостросюжетного серіалу, знятого за твором одного з найпопулярніших авторів детективного жанру. Бестеселлер Жана-Крістофа Гранже розповідає про детектива Ньеманса, який працює над розслідуванням злочинів разом зі своєю новою колегою Камилль Делоне. Головні дійові особи виходять на небезпечного злочинця, який вчинив серію вбивств у віддалених куточках Франції. Кожен злочин було сплановано до найдрібніших деталей. Головні герої вражені жорстокістю і кровавістю вчинених діянь, однак страх перед вбивцею не зупиняє головних персонажів. Вони відправляються на розслідування цієї справи, будучи впевненими в тому, що їм вдасться відшукати негідника. Незабаром герої виявляться в круговороті по-справжньому божевільних вчинків, які змусять персонажів зануритися в місцеву історію, дізнатися побільше про культуру місцевих жителів і зануритися в світ, повний містики і непояснених подій. Що ж буде далі? Перший та другий сезон серіалу "Багряні ріки" в озвученні EnterFilm вже на ваших екранах. ©Kino4ua Багряні ріки (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?