Kino4ua.com
R

Династія (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dynasty
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл А. Алловіц, Метт Ерл Біслі, Паскаль Верскуріс
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Сюжет торкнеться історії протистояння двох впливових династій. Керрінгтона і Колбі - заможні сім'ї, відомі у всій Америці. Вони вже протягом багатьох десятиліть ведуть боротьбу за місце під сонцем і визнання з боку суспільства. Головні персонажі намагаються забезпечити безхмарне і безтурботне майбутнє для своїх дітей. Сюжет крутиться навколо двох дівчат: Феллон і Крістал. Перша просто намагається змиритися з думкою про те, що її мати пішла з сім'ї, а друга претендує на місце мачухи для нещасної героїні. Складні відносини всередині сім'ї підкріплюються зовнішнім протистоянням династій, що створює ще більшу атмосферу напруги. ©Kino4ua Династія (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Афродіта
    Афродіта
    29 січня 2023 16:03
    + 0 -
    Феллон спить з двома неграми. Я вже 8 серію дивлюсь, сюжет вже зрозуміла та тільки тему негрів не догоняю, бо не можу їх розрізнити: хто водій, а хто компаньон. Вони ж однакові. І чому обидва на неї надуті? Теми закоханих геїв – це милота. А от те що гарна білява дівчина з римським носом і мутить з чорними... вони ж ій візуально не підходять.