Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Привиди на продаж (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
SurrealEstate
Країна:
США
Режисер:
Мелані Скрофано, Пол Фокс, Данішка Естерхазі
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Головний герой Нік Роман, а також його відважна команда, займаються досить незвичайною діяльністю. На перший погляд може здатися, що ці люди - прості ріелтори, однак на ділі все куди складніше - дійові особи вважають за краще братися за по-справжньому складні справи, пов'язані, в першу чергу, з паранормальною активністю в продаваних оселях. Звичайно ж, подібного роду місця насилу йдуть з молотка. Так вже вийшло, що багатьох покупців відлякує факт присутності якоїсь надприродної активності, через що група Романа планує зробити все можливе, щоб впоратися з незваним гостем і звільнити остаточно місце для подальшого заселення. Однак в ході роботи можуть статися непередбачувані події. До них головні герої завжди готові, адже їх досвід досить великий, а на шляху вже зустрічалося чимало найрізноманітніших представників потойбічного світу! ©Kino4ua Привиди на продаж (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?