Kino4ua.com
PG

Спіріт: Дикий мустанг

Рік:
Ор. назва:
Spirit Untamed
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ілейн Боган, Енніо Торресан
Тривалість:
01:27:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Лакі Прескотт - молода бунтарка, яка успадкувала яскравий характер і нескінченну волю до перемог від матері. Але дівчинка зовсім не пам'ятає свою матір. Вона лише знає, що та має славу самої безстрашної наїзниці, чия відвага відома по всій країні.

Надихаючись розповідями про маму, героїня мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» розуміє, що хоче бути в усьому схожою на неї. Але поки вона занадто мала. Незважаючи на це, Лакі продовжує намагатися.

Після чергової гучної пустощі тітонька Кора, з дитинства піклується про Лакі, вирішує відправити її жити до батька. І тепер все, про що мріє дівчинка - виїхати з невеликого провінційного містечка, де майже нічого не відбувається. Тиша і спокій пригнічують її. Але все змінюється після того, як героїня мультфільму знайомиться з упертим диким мустангом. Виявляючи свою незалежність і любов до свободи, він привертає увагу Лакі. Незабаром між ними зав'язується справжня щира дружба.

Одного разу Спіріт опиняється в руках безсердечного ковбоя. Лакі вирішує звільнити свого друга. ©Kino4ua Спіріт: Дикий мустанг 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?