Kino4ua.com
R

Крик 2

Рік:
Ор. назва:
Scream 2
Країна:
США
Режисер:
Вес Крейвен
Тривалість:
02:00:13
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
З осені головна героїня фільму «Крик 2» планує жити далеко за межами свого рідного непримітного містечка Вудсборо. У планах Сінді Прескотт стати студенткою престижного коледжу. І вони дуже швидко реалізуються в житті. Колись героїня була змушена стати учасницею кривавих подій. Вона особисто зустрілася з місцевим серійним вбивцею, який став наслідувачем негативних героїв у фільмах жахів. Він сам виходить на вулиці, щоб жорстоко вбивати людей які випадково попалися йому на шляху. Тепер Сінді хоче відкрити в своєму житті нову сторінку. Вона сподівається, що зможе відчувати себе в цілковитій безпеці в новому місті, де їй належить проходити навчання. ©Kino4ua Крик 2 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?