Kino4ua.com
R

Шість разів

Рік:
Ор. назва:
Shesh Peamim
Країна:
Ізраїль
Категорія:
Режисер:
Джонатан Гарфінкель
Тривалість:
01:36:49
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Що в голові у підростаючих дітей - таємниця за сімома замками, зміни, що відбуваються в їх організмі, призводять часом до непередбачуваних наслідків. Часто, залишившись один на один з власними комплексами, щоб стати значущими в колективі однолітків, вони прагнуть самоствердитися самими різними способами.
Гілі прийшла в нову школу. Хлопці завжди з великим інтересом ставляться до нових. Щоб звернути на себе увагу, дівчина на багато що готова. Хлопчаки мріють про близькість, а героїня просто насолоджується увагою і хоче бути коханою. Однак, з кожною зустріччю межі дозволеного відсуваються все далі і далі.
Вечірки, веселощі і зустрічі в інтимній обстановці. Наївна Гілі приймає залицяння хлопців за прояв почуттів, вона думає, що саме так виглядає любов. Хлопцями рухає не просто бажання володіти, їм потрібно ще показати друзям, наскільки вони гарні, як коханці. У басейні дівчина виявилася з двома друзями, її цілує то один, то інший, і обидва гарні. Так починається шлях Гілі з ліжка в ліжко. Хлопці передають її своїм товаришам, при цьому говорять ніжні слова і не забувають скористатися її сексуальними послугами. Репутація у дівчини незавидна, але вона не бачить в тому, що відбувається нічого поганого. Як же складеться її подальша доля? ©Kino4ua Шість разів 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?