Kino4ua.com
R

Нічний літун

Рік:
Ор. назва:
The Night Flier
Країна:
США, Італія
Режисер:
Марк Павіа
Тривалість:
01:36:32
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Загадковий пілот знищує всіх, хто попадається йому на шляху, залишаючи за собою слід із знекровлених трупів. Чорний літак переміщається з одного пункту в інший, і управляється чи то привидом, чи то вампіром. Репортер Ричард Діз, що працює в одній з газет, ласий на сенсації, ризикуючи життям, вирішує з'ясувати, хто ж цей убивця: "кривавий червоний барон", що виник з минулого, щоб вселити в людей жах, або фантомна реалізація нічних кошмарів? І він відправляється навздогін за нічним привидом. Що ж його чекає, коли вони нарешті зустрінуться ... ©Kino4ua Нічний літун 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?