Kino4ua.com
480p
PG-13

Флінстоуни (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Flintstones
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Барбера, Вільям Ганна, Чарльз А. Ніколс
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Пілот
Переклад:
Російською - Оригінал
Що ми знаємо про життя в кам'яному столітті? Люди жили зграями, ховалися в печерах, полювали на мамонтів, рятувалися від шаблезубих тигрів. Їх не турбувала політика, вони не грали в футбол, не читали газет. Сварки з сусідами вирішувалися за допомогою палиці, а дітей потрібно було охороняти тільки від лютих хижаків. Життя було небезпечне і просте. Але якщо все було не так?
Фред Флінстоун - типовий роботяга, живе в невеликому містечку Бедрок. У нього все як у людей: він одружений, працює в будівельній компанії, дружить з таким же роботягою, терпить тещу, ростить дочку. І турботи його знайомі будь-кому: то з тещею посварився, то дочка що-небудь утне, то дружина дістане, то машина зламається. Фред любить боулінг, покер, більярд та гольф. Спокійне, майже ідеальне життя порушується лише постійними сварками з найкращим другом.
Чудовий гумористичний мультсеріал про життя в світі кам'яного століття, де газети вибивають на кам'яних табличках, а домашніми вихованцями служать динозаври, доставить масу задоволення глядачам самого різного віку. ©Kino4ua Флінстоуни (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?