Kino4ua.com
PG-13

Блакитне небо / Синє небо

Рік:
Ор. назва:
Blue Sky
Країна:
США
Режисер:
Тоні Річардсон
Тривалість:
01:41:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
За службовим обов'язком майор Генрі Маршал змушений часто переїжджати з сім'єю з місця на місце і терпіти витівки вітряної дружини Карли, яка любить фліртувати з оточуючими чоловіками, яких на військових базах ціле море. Несучи відповідальність за контроль рівня радіації під час ядерних випробувань на військовій базі, Генрі виявляє, що постраждали люди. Однак начальство намагається «зам'яти» справу і не хоче надавати його розголосу, незважаючи на те, що це - справжній злочин і винні мають бути покарані.

Завзятість майора Маршала викликає невдоволення тому начальство вирішує від нього позбутися. За сприяння дружини, Генрі Маршала відправляють до психіатричної клініки, де майор зможе спостерігати блакитне небо тільки з вікна. Ось тільки підписуючи документи, Карлі думала, що допомагає Генрі уникнути в'язниці і зовсім не хотіла підставити чоловіка. Коли ж правда стала відома, вітряна Карлі стає вкрай серйозною жінкою і починає боротися за права свого чоловіка. ©Kino4ua Блакитне небо / Синє небо 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?