Kino4ua.com
PG-13

Планета Мавп

Рік:
Ор. назва:
Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Тім Бартон
Тривалість:
01:59:58
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
В недалекому майбутньому вчений-астронавт займається проектом, завдання якого - навчити мавп управління літальним апаратом. В результаті випадкової події Перікл, один з піддослідних, відлітає на модулі з космічної станції Оберон і пропадає з поля зору. Астронавт не може кинути тварину в біді і відправляється слідом за ним. В результаті обидва вони опиняються на таємничій планеті без зв'язку з командою корабля і можливості повернутися.

Отже, головний герой картини - вчений Лео Девідсон, роль якого блискуче виконав Марк Уолберг. Продовжуючи дивитися онлайн Планета мавп, можна дізнатися, що, потрапивши в невідоме місце, Лео незабаром розуміє, що, хоча воно, на перший погляд, і схоже на його рідну Землю, тут існує ряд істотних відмінностей. Зокрема, планету також населяють люди, але вони займають досить низьке положення в суспільстві. По суті людські істоти є рабами, якими керують мавпи.

Опинившись у тварин в якості бранця, Девідсон докладає всіх зусиль, щоб втекти, а потім і полетіти на Землю. Можна дізнатися, чи вдасться герою це зробити, якщо Планета мавп онлайн дивитися як.

Бюджет фантастичного бойовика з елементами пригод склав 100 мільйонів доларів. Кінострічка багаторазово окупилася в прокаті, зібравши понад 362 мільйонів доларів. Режисером картини виступив відомий американський кінематографіст Тім Бертон. Відомо, що режисер зняв п'ять варіантів кінцівки картини, з яких потім вибирав найкращу.

Партнерами Уолберга по знімальному майданчику стали Хелена Бонем Картер, Майкл Кларк Дункан, Тім Рот. Останньому заради участі в проекті довелося пожертвувати роллю професора Снейпа в сазі про Гаррі Поттера.

Основою сюжету кінострічки став однойменний твір П'єра Булля. Бойовик також є ремейком науково-фантастичної картини 1968, однак, на відміну від першої екранізації, набагато більше відповідає роману Булля.

Фільм Планета Мавп висувався на кілька престижних нагород. На його рахунку шість номінацій на «Сатурн», одна на «Греммі», по дві - на премії Британської академії та каналу MTV. ©Kino4ua Планета Мавп 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?