Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Любов з відповідним незнайомцем

Рік:
Ор. назва:
Love with the Proper Stranger
Країна:
США
Режисер:
Роберт Маліґан
Тривалість:
01:42:16
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Любов з відповідним незнайомцем виникла у головної героїні несподівано. Молода італійка Енджі Россіні зустріла музиканта Роккі, у якого одразу ж закохалась. Це була пристрасть, яка охопила їх обох. Роман був бурхливий, але швидкий. Енджі повністю втратила голову і контроль над ситуацією. Вона була охоплена почуттями, тому не думала про наслідки. Новина про вагітність стала несподіванкою. Але це не входило у її плани, тому героїня не знала, що їй робити. Вона пішла до чоловіка, сподіваючись, що отримає від нього допомогу або пораду. Обговоривши ситуацію, герої вирішили дитину не залишати, оскільки продовжувати стосунки чи одружуватись вони не збирались. Лікаря, який допоможе їм у вирішенні питання, вони знайшли, залишалось тільки дістати гроші, щоб оплатити його послуги. А от це вже виявилось складнішою проблемою… ©Kino4ua Любов з відповідним незнайомцем 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?