Kino4ua.com
PG

Відлуння далеких світів

Рік:
Ор. назва:
Earth to Echo
Країна:
США
Режисер:
Дейв Грін
Тривалість:
01:31:10
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Відлуння далеких світів – пригодницька історія, яка починається з дивних повідомлень, які приходять трьом друзям на телефони. Таск, Манч і Алекс звичайні підлітки, у яких ще багато запитань до дорослих. От до них вони і звертаються за допомогою, коли самостійно не можуть розібратись з тими повідомленнями. Але дорослі чомусь не сприймають всерйоз хлопців, тому юним героям залишається самостійно розбиратись у ситуації. Почавши розслідування, вони знаходять ключ до шифру у повідомленнях і розшифровують їх. Так вони отримують карту місцевості, яка їм навіть знайома, а вже на місці знаходять…інопланетянина. Виявляється, він потрапив у біду і кликав на допомогу. Діти дають йому ім’я – Ехо, і беруться його захищати від переслідувачів, які становлять для прибульця серйозну небезпеку. Чи зможуть вони його врятувати? ©Kino4ua Відлуння далеких світів 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?