Kino4ua.com
PG-13

Король Артур

Рік:
Ор. назва:
King Arthur
Країна:
США, Великобританія, Ірландія
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:06:05
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Король Артур довів, що він по праву займає своє місце, але це було нелегко зробити, оскільки доводилось ризикувати життям. Так сталось, що юного Артура викрав чарівник Мерлін, бажаючи захистити його від смерті. І хоч головний герой був спадкоємцем короля і мав посісти його трон з часом, Артур став звичайним хлопчиком. Але це лише зовні, а всередині нього була сила, яку ніяк не приховаєш. Вона ж допомогла юнакові заволодіти мечем Ескалібуром, який ніхто інший не міг витягти з каменю. Цей вчинок став підтвердженням його королівського статусу і дозволив зайняти трон. Почався період правління короля Артура, але попереду його чекали випробування. Одразу ж з’явилось чимало ворогів, які бажали скинути його з престолу. І в той час, поки чоловік бився з одними недругами, інші вже плели проти нього інтриги і намагались хитрістю захопити владу… ©Kino4ua Король Артур 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?