Kino4ua.com
PG-13

Екзорцизм Емілі Роуз

Рік:
Ор. назва:
The Exorcism of Emily Rose
Країна:
США
Режисер:
Скотт Дерріксон
Тривалість:
01:59:32
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Екзорцизм Емілі Роуз – кінострічка, сюжет якої засновано на книзі про реальний обряд вигнання демонів з людини, проведений у 1976-му році. Молода дівчина з іменем Емілі страждала від галюцинацій і інших важких психічних станів. Її лікуванням займався професор, який вважав, що так впливає епілепсія, тому виписував спеціальні препарати. Але святий отець Мур, який з дівчиною також спілкувався, умовив її від них відмовитись, бо був упевнений, що це одержимість демонами, яких він збирався виганяти. Нещасна Емілі послухалась і припинила приймати ліки, що могло призвести до виснаження і значно погіршити її стан. У цьому його на судовому слуханні і звинувачували. Його адвокатом стала Ерін Брунер, яка намагалась чоловіка захищати, підключивши психіатра і спеціаліста з екзорцизму, але справа виявилась значно складнішою, аніж вона могла уявити… ©Kino4ua Екзорцизм Емілі Роуз 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?