Kino4ua.com
PG-13

Ніжність

Рік:
Ор. назва:
La délicatesse
Країна:
Франція
Режисер:
Давід Фонкінос, Стефан Фонкінос
Тривалість:
01:48:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ніжність – мелодрама з Одрі Тоту у головній ролі, яка розповідає про молоду жінку з іменем Наталі. Коли вона зустріла Франсуа, то покохала його всією душею. Через деякий час пара одружилась, почалось щасливе сімейне життя. Здавалось, воно буде тривати вічно, але трагедія змінила все. Життя чоловіка обірвалось за мить через автомобільну аварію. Наталі залишилась одна, і навіть через три роки її почуття до Франсуа не зникли. Так, вона була вдовою, яка все ще кохає того, за кого вийшла колись заміж. І лише робота рятувала героїню від суму. Вона стала успішним менеджером, а один солідний чоловік намагався до неї залицятись. Та всі його спроби завоювати її довіру натикались на глуху стіну. Наталі і сама думала, що ніколи вже більше нікого не покохає, але несподівано вона почала іншим поглядом дивитись на одного свого підлеглого… ©Kino4ua Ніжність 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?