Kino4ua.com
R

Вища сила

Рік:
Ор. назва:
Higher Power
Країна:
США
Режисер:
Меттью Санторо
Тривалість:
01:32:30
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Вища сила – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Джозеф Стедман. А починається усе з того, що вчені помічають значне збурення поблизу планети Земля, яке загрожує своїм надпотужним випромінюванням. Спеціалісти одразу ж повідомляють про все уряду, але їх не сприймають всерйоз і не вірять у небезпеку. Та серед учених є один чоловік, який не збирається відступати. Він хоче самотужки врятувати планету і все людство, і для цього готовий навіть застосовувати насильство. Вчений знаходить людину, яка володіє надзвичайними здібностями і здатна протистояти смертельному випромінюванню. І це якраз Джозеф. Навіжений дослідник викрадає родину головного героя, щоб мати над ним владу. Далі для чоловіка починається кошмар, оскільки він змушений виконувати страшні накази вченого, щоб врятувати своїх рідних… ©Kino4ua Вища сила 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?