Kino4ua.com
R

Падіння Волл-Стріт

Рік:
Ор. назва:
The Last Days of Lehman Brothers
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Семюелс
Тривалість:
01:00:06
Переклад:
Українська мова Мега | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Падіння Волл-Стріт – британська драматична стрічка, яка розповідає про зустріч людей, які знають все про інвестиції і банки на Волл-Стріт. Генк Полсон, який займає посаду міністра фінансів у Штатах, скликає на зустріч керівників крупних інвестиційних банків. Вони мають обговорити скрутне становище, у якому опинився банк «Леман Бразерс». Коли на світових фінансових ринках почалась криза, цим банком опікувалась держава, але пройшло вже півроку, а ситуація не покращилась. Дік Фулд, директор установи, не може допустити, щоб його дітище просто зникло, тому намагається зробити хоч щось, аби його врятувати. Наприклад, організувати злиття з іншим банком. Але обійтись без фінансової підтримки Полсона неможливо, як і без допомоги конкурентів, до яких за інших умов Фулд ніколи б не звертався. То яка ж доля чекає банк, та й економіку загалом? ©Kino4ua Падіння Волл-Стріт 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?