Kino4ua.com
R

Марко Поло

Рік:
Ор. назва:
Marco Polo
Країна:
США
Режисер:
Кевін Коннор
Тривалість:
02:49:15
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Марко Поло – пригодницька стрічка, дія якої відбувається у 13-му столітті. У центрі сюжету знаходиться торговець з Венеції, якого звати Марко Поло. Разом з двома священиками він відправляється у подорож, щоб дістатись до двору Кублай Хана, монгольського завойовника. Подорож проходить важко, а в якийсь момент святі отці взагалі вирішують, що держави, до якої вони йдуть, не існує, тому відмовляються продовжувати шлях. Вони покидають головного героя, але з ним залишаються батько і дядько, які також йшли. Їм доводиться продовжувати йти через піски, бурі, під пекучим сонцем, відчуваючи постійний голод і спрагу. Чоловіки виснажуються, втрачають сили, але зупинитись не можуть. Вони рухаються з останніх сил, просуваючись все далі по території, яка належить монгольському лідеру. Що їх там чекає? Чи виживуть мандрівники? ©Kino4ua Марко Поло 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?