Kino4ua.com
R

Міна

Рік:
Ор. назва:
Mine
Країна:
США, Іспанія, Італія
Режисер:
Фабіо Ґуальйоне, Фабіо Резінаро
Тривалість:
01:46:35
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Міна – трилер на військову тематику, у центрі сюжету якого знаходиться Майк Стівенс. Він американський солдат, який опиняється в афганській пустелі. Коли хлопець йшов на службу, він розумів, що буде ризикувати життям, але не здогадувався, у якій страшній ситуації може опинитись. Виконуючи чергову операцію, Майк і його напарник Тім провалюють завдання, тому змушені втікати. Товариш наступає на міну і підривається на ній. Майк стає свідком цього жахіття, але через секунду розуміє, що вже й сам стоїть на такому ж пристрої. Якщо він зробить крок, то загине. Герой опиняється у тій ситуації, коли кожен рух може стати останнім. Але він хоче жити! Тільки як же йому врятуватись? Стоячи у пустелі під палючими променями сонця, він веде боротьбу за своє життя, стикаючись з власними страхами, відчаєм і відчуттям повної безвиході… ©Kino4ua Міна 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?