Kino4ua.com
R

Механічний апельсин

Рік:
Ор. назва:
A Clockwork Orange
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
02:17:28
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Механічний апельсин – кримінальна драма легендарного Стенлі Кубрика, у центрі сюжету якої знаходиться Алекс. Він ще підліток, але вчинки робить дорослі, а ще він дуже любить слухати музику Бетховена. Головний герой став лідером для інших молодих людей зі злочинними нахилами, і всі разом вони грабують людей і вчиняють над ними насильство. Алекс свої злочини робить ще й під улюблену класику, але його свобода триває не надто довго, оскільки після вбивства він потрапляє до в’язниці. Там його починають лікувати експериментальними методами. Після цього у хлопця має виникати специфічна реакція на власне бажання здійснити новий злочин – нудота і бажання вбити не когось, а себе самого. Вийшовши на свободу, Алекс стикається з неприйняттям суспільства, і це підштовхує його спробувати здійснити самогубство. Але хлопець лишається в живих, та ще й розуміє, що лікування більше не діє… ©Kino4ua Механічний апельсин 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?