Kino4ua.com
R

Вигадливі щури

Рік:
Ор. назва:
Mallrats
Країна:
США
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Вигадливі щури – комедійна стрічка про молодих людей, які ще не знають, як потім будуть згадувати ці свої роки життя, але намагаються брати від них усе що можуть. Дорослі можуть з упевненістю сказати, що молодість – це пора надій, сподівань, дозволених помилок і щасливих днів. А от для самої молоді цей період не виглядає таким вже простим і безхмарним. Герої стрічки стикаються з проблемами, які їм ще не знайомі, вчаться будувати стосунки, сваряться, закохуються, з кимось розходяться, отримують різний досвід, роблять не завжди правильні вчинки. А вільний час вони чомусь проводять у супермаркеті, який вважають для себе особливим місцем, де відбуваються найважливіші і найцікавіші події. Зараз вони ще юні, тому їм багато що вибачається, але момент дорослішання неодмінно настане, і тоді стане зрозуміло, що вони робити правильно, а що ні… ©Kino4ua Вигадливі щури 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?