Kino4ua.com
NC-17

Невдалий трах, або Шалене порно

Рік:
Ор. назва:
Babardeala cu bucluc sau porno balamuc
Країна:
Румунія, Люксембург, Чехія, Хорватія, Швейцарія, Великобританія
Режисер:
Раду Жуде
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Невдалий трах, або Шалене порно – комедійно-драматична стрічка, яка розповідає про події з життя звичайної шкільної вчительки. Героїню звати Емі, вона вчить дітей, має гарну репутацію, і все у її житті ніби прекрасно. Але ситуація кардинально змінюється, коли в інтернет потрапляє специфічне відео з нею. Для колег і учнів вона скромна людина, від якої марно чекати якихось сюрпризів, але ж ніхто не знає, чим вона займається вдома, з ким спілкується, яким життям живе. А тепер люди можуть побачити її у відвертому відеоролику «для дорослих». Коли про це дізнаються батьки її учнів, вони починають вимагати звільнення такого педагога. Ситуація, у якій опиняється головна героїня, складна і неприємна, але вона не збирається так просто здаватись. Але ніхто не знає, як будуть розгортатись події далі, і чим цей скандал завершиться… ©Kino4ua Невдалий трах, або Шалене порно 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?