Kino4ua.com
R

Багряні ріки

Рік:
Ор. назва:
Les rivières pourpres
Країна:
Франція
Режисер:
Матьє Кассовіц
Тривалість:
01:46:26
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Багряні ріки – французький детективний трилер, дія якого відбувається на території університетського містечка за назвою Гернон. Життя тут текло спокійно і розмірено. Ніхто не очікував, що станеться така трагедія. Студентка-альпіністка знайшла тіло Ремі Калея, університетського бібліотекаря. Рани вказують на те, що перед смертю нещасного хлопця жорстоко і витончено катували. Навіть уявити важко, хто міг таке вчинити, але місцева поліція починає розслідування і пошуки підозрюваного у психіатричних лікарнях і в’язницях, бо нормальна людина на таке просто не здатна. Тим часом на місце подій прибуває легендарний комісар П'єр Н'єманс, який вважає, що характер поранень може вказувати на мотиви злочину. А поки йде слідство, у іншому містечку, яке знаходиться неподалік, хтось вчиняє акт вандалізму над склепом маленької дівчинки… ©Kino4ua Багряні ріки 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?