Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Багрові ріки 2: Янголи апокаліпсу

Рік:
Ор. назва:
Les rivières pourpres 2 - Les anges de l'apocalypse
Країна:
Франція, Італія, Велика Британія
Режисер:
Олів'є Даан
Тривалість:
01:37:13
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Багряні ріки 2: Янголи апокаліпсу – друга частина кримінального екшна, у центрі сюжету якого знаходиться комісар П'єр Н'єманс. Хоч він і звик працювати над справами самостійно, але цього разу у нього буде напарник – капітан Редо. Їм доведеться проводити розслідування незвичайної справи. Суть у тому, що у святій обителі почало кровоточити розп’яття, а свідком цього став один чоловік, який від побаченого втратив розум, бо вирішив, що це «знамення». Та справжня причина була іншою. Як показало обстеження приміщення, в стіні була замурована людина, і в її тіло потрапив цвях, яким прибивали розп’яття до стіни, тому й потекла кров. Але що це – звичайне убивство чи ритуал? І чому по вулиці ходить поранений і знесилений чоловік, який дуже схожий на Ісуса? Розбиратись у цьому має комісар Н'єманс, який любить розгадувати складні задачі… ©Kino4ua Багрові ріки 2: Янголи апокаліпсу 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?