Kino4ua.com
PG

Посібник няні з полювання на монстрів

Рік:
Ор. назва:
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Країна:
США
Режисер:
Рейчел Талалай
Тривалість:
01:36:38
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Посібник няні з полювання на монстрів – сімейна комедія з елементами фентезі, яка розповідає про Келлі Фергюсон. Вона звичайна дівчина, яка вчиться у старшій школі і вже почала працювати, щоб заробляти власні гроші. Наприклад, вона сидить з сусідськими дітьми, поки їх батьки на роботі або чимось зайняті. І навіть у Хеллоуін вона змушена доглядати якогось малюка, хоча хотіла б піти і розважитись. Дівчині здавалось, що вечір пройде нудно, але сталось інакше. Звідкись з’явився Бугімен, який викрав дитину, а Келлі повинна її врятувати. Героїня завжди думала, що в реальності цього монстра бути не може, що він лише вигаданий персонаж, а тепер побачила його на власні очі. Її чекають такі пригоди, яких і уявити вона б не змогла. Цей день точно стане незабутнім, але ж як він закінчиться? Чи вдасться героїні повернути дитину додому? ©Kino4ua Посібник няні з полювання на монстрів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?