Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Моя няня – вампір

Рік:
Ор. назва:
My Babysitter's a Vampire
Країна:
Канада
Режисер:
Брюс МакДональд
Тривалість:
01:20:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Моя няня – вампір – комедійне фентезі, центральними персонажами якого стали Етан і Бенні. Вони найкращі друзі, які ще вчаться у школі. З деякого часу герої почали помічати, що у їх навчальному закладі коїться щось підозріле і дивне. Змінилась поведінка деяких вчителів і учнів, а причина, як з’ясувалось згодом, у вампірах, які нападають на людей, кусають їх і перетворюють на таких же монстрів. Головні герої хоч і налякані цими подіями, але починають боротьбу з кровопивцями. Несподівано у них навіть з’являється помічниця у особі няньки, яка зазвичай сидить з молодшою сестрою Етана. Дівчина також нещодавно стала жертвою вампірського нападу, але вона вирішила, що не буде кусати інших людей, щоб напитись крові. Але тепер вона одна з цих чудовиськ, тому добре розуміє їх поведінку, і ці знання можна використовувати на користь людям… ©Kino4ua Моя няня – вампір 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?