Kino4ua.com
R

Недитяче кіно

Рік:
Ор. назва:
Not Another Teen Movie
Країна:
США
Режисер:
Джоіл Кален
Тривалість:
01:29:16
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Недитяче кіно – молодіжна комедія, у центрі сюжету якої знаходиться Джейк Вілер. У школі він справжня зірка, лідер футбольної команди, привабливий хлопець, популярна особистість. З ним усі хочуть товаришувати, а дівчата так і вішаються на шию. Він дуже самовпевнений юнак, який взагалі не бачить собі конкурентів. А ще він упевнений, що може з будь-якої «сірої мишки» зробити королеву, яка затьмарить усіх. Про це він навіть парі з друзями укладає, дозволяючи їм обрати «жертву». І товариші вирішують зробити завдання Джейку максимально складним – обирають Джен Бріггс. Її важко назвати привабливою дівчиною, але вона цікава особистість, ще й художниця. Джен і не уявляє, які перетворення її чекають, але і головний герой поки що не знає, чим завершиться цей експеримент. Він вірить у свої сили, та ситуація може вийти з-під контролю… ©Kino4ua Недитяче кіно 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?