Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Це все вона

Рік:
Ор. назва:
She's All That
Країна:
США
Режисер:
Роберт Ісков
Тривалість:
01:35:12
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Це все вона – молодіжна версія класичного твору «Пігмаліон». У центрі сюжету знаходиться Зак Сайлер, якого вважають першим красунчиком школи. Він хороший хлопець, у якого багато друзів, а ще спортсмен, активіст, добра людина. Зустрічається він з найкрасивішою дівчиною цієї ж школи, і разом з нею збирається отримати титул Короля і Королеви випускного балу. Але все змінюється, коли Тейлор йде від нього до іншого – знаменитого Брока Хадсона. Це відбувається за кілька тижнів до балу, а значить, Зак лишається без пари і може не розраховувати на корону. Та хлопець не збирається здаватись. Він просто вирішує знайти собі іншу гідну партію. А ще краще, якщо він візьме якусь непримітну дівчину і зробить з неї красуню, щоб таки отримати той жаданий «королівський» титул. Вибір падає на заучку Лейні Боггс, яка ще не знає, що її чекає… ©Kino4ua Це все вона 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?