Kino4ua.com
R

Це все він

Рік:
Ор. назва:
He's All That
Країна:
США
Режисер:
Марк Вотерс
Тривалість:
01:28:10
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Це все він – ремейк відомої історії, у якій герої поміняються місцями. Якщо в оригінальній стрічці зіркою школи був хлопець, то тепер це буде дівчина – блогерка і популярна тіктокерша Педжетт. Вона красива, успішна, щаслива, і у неї найкращий бойфренд. Так здавалось. Та правда про нього з’ясувалась під час чергового прямого ефіру. Героїня дізналась, що коханий їй зраджує, і це був справжній облом. Вона могла б довго через це сердитись чи горювати, але Педжетт не з таких дівчат. Їй краще зайняти себе чимось, а не сидіти у сльозах. От і вирішує героїня «виліпити» собі нового найкращого бойфренда. Для цього вона збирається попрацювати над головним шкільним лузером, зробивши з нього іншу людину. Починається процес перетворення, але сюрпризів на шляху до бажаної мети не уникнути. Правда, дівчина і уявити не може, що їх чекає… ©Kino4ua Це все він 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. р
    р
    7 березня 2022 21:35
    + 0 -
    Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
    л