Kino4ua.com
R

Планета самотніх 2

Рік:
Ор. назва:
Planeta Singli 2
Країна:
Польща
Режисер:
Сем Акіна
Тривалість:
01:59:20
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Планета самотніх 2 – продовження історії про взаємини Анни та Томека. Їх роман почався під телекамерами, а переріс у серйозні стосунки. Але хвиля закоханості, коли партнер видається ідеальним, вже пройшла, тому пара зіткнулась з серйозними розбіжностями. Виявилось, що хочуть вони різного – Анна мріє про шлюб і дітей з коханим чоловіком, а Томек думає лише про кар’єру, гроші і успіх. В його плани сімейний затишок і одноманітне життя точно не входять. Хоч герої і не сваряться через це, але у стосунках з’являється напруга. І в цей час героїня знайомиться з мільйонером Олександром. Він втрачає розум від ніжної і скромної вчительки, тому ставить собі за мету добитись від неї взаємності. Його не зупиняє навіть наявність у Анни партнера. Просто Олександр звик отримувати бажане будь-якими способами. Як же вплине ця ситуація на стосунки пари? ©Kino4ua Планета самотніх 2 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?