Kino4ua.com
R

Планета самотніх 3

Рік:
Ор. назва:
Planeta Singli 3
Країна:
Польща
Режисер:
Сем Акіна, Міхал Хаціньскі
Тривалість:
01:41:23
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Diva Universal
Планета самотніх 3 – ще одна частина комедійної мелодрами, у якій розповідається про стосунки Томека і Анни. Парочка пройшла важкі випробування різними подіями, і все ж вирішила одружитись, хоч чоловік і думав раніше, що не готовий до такого кроку. Весілля можна було влаштувати на території нареченої, але Анні захотілось ближче познайомитись з родичами коханого, тому вони вирішили організувати свято у них. Тільки вона не знала, що Томек з ріднею не у найкращих стосунках, і йому важко повертатись туди, де його не так вже й чекають. І все ж уникнути зустрічі не вдасться, бо дата весілля все ближче. Хотілось би думати, що все пройде спокійно, але у долі інші плани. Коли без попередження повернеться блудний батько головного героя, якого рідня не бачила вже багато років, ситуація стане напруженою і абсолютно непередбачуваною… ©Kino4ua Планета самотніх 3 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?