Kino4ua.com
480p
G

Втеча із планети Мавп

Рік:
Ор. назва:
Escape from the Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Дон Тейлор
Тривалість:
01:38:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КІНО
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Утеча з планети мавп – третя частина науково-фантастичної стрічки, яка розповідає про розумних тварин. А починається ця історія з того, що біля американського берега приземляється космічний апарат. Усі вважали, що на борту мають бути люди, але вийшли звідти…людиноподібні мавпи. Це було дуже дивно, адже колись давно на цьому ж космічному апараті у далеку подорож відправлялись люди. Невже вони перетворились під час польоту на тварин? Ні, такого бути не може. А от те, що мавпи розмовляють – це реальність. Так, вони дійсно можуть спілкуватись з людьми на їхній мові, і хоч це дивує і лякає одночасно, але дає можливість зрозуміти, що сталось. Люди, які зустріли мавп на Землі, дізнались, що це тварини-вчені – Корнеліус, Зіра і доктор Міло. Але чому вони прибули на планету людей, що хочуть їм повідомити, про що мають попередити? ©Kino4ua Втеча із планети Мавп 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?