Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Підкорення планети Мавп

Рік:
Ор. назва:
Conquest of the Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Дж. Лі Томпсон
Тривалість:
01:28:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Російською - Оригінал
Завоювання планети мавп – продовження фантастичної історії, у якій розповідається про взаємодію людей і тварин, які стали на них дуже схожими. У цій частині мова йде про те, яким стало життя мавп після пророцтва. Справа у тому, що колись один дуже розумний примат передбачив, що з’явиться невідома хвороба, яка матиме серйозний вплив на живих істот. І це дійсно відбулось, а потім люди почали приручати мавп, замінивши ними інших домашніх тварин. Оскільки з’ясувалось, що примати добре піддаються дресируванню і навчанню, з них почали робити фактично рабів, які виконують будь-які накази. Цезар – це дитя розумних мавп, якому вдалось вижити. Переховується він у цирку, вдаючи з себе звичайного примата, і Армандо його прикриває. Але обставини змушують Цезаря проявити себе у повній мірі, а Армандо, рятуючи його, віддає власне життя. Після цього серед мавп починається заколот, ініціатором якого стає Цезар… ©Kino4ua Підкорення планети Мавп 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?